Bouwbedrijf Massenhoven

Bouwbedrijf Savi Construct!

Als ervaren bouwbedrijf in Massenhoven kan u ons inschakelen voor zowel grote als kleine verbouwingswerken, aanbouw, gevel- en dakwerken.

Neem contact opBekijk realisaties

Bouwbedrijf Massenhoven

Bouwbedrijf Savi Contruct is uw allround aannemer Massenhoven. Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in alles van aanbouw tot renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden zodat onze klanten met een gerust hart kunnen kiezen wanneer zij ons het hardst nodig hebben omdat hun kwaliteitsnormen altijd worden gehaald door dit team dat zeer goed luistert zodat u er zeker van kunt zijn dat wat er gevraagd of voorgesteld wordt ook daadwerkelijk gebeurt!

Renovatie

Renovatiewerken

Bij Savi Construct zijn we specialist in renovaties regio Massenhoven. Geen enkele verbouwing heeft geheimen voor ons. U kan ons inschakelen voor allerlei kluswerken zoals gyprocwerken, pleisterwerken, schilderwerken, vloeren leggen, elektriciteit, sanitair, verwarming, …

Meer informatie

Totaalrenovatie

Totaalrenovatie

Heeft u een casco woning die afgewerkt moet worden? Of heeft u een oudere woning die nood heeft aan ingrijpende veranderingen? Voor totaalrenovaties in Massenhoven zit u goed bij bouwbedrijf Savi Construct. Ruime ervaring, scherpe prijzen & klantvriendelijke aannemers.

Meer informatie

Aanbouw

Aanbouw

Heeft u extra ruimte nodig? Dan is een bijgebouw of aanbouw de perfecte oplossing! Denk hierbij aan keukenuitbreiding, garage bijbouwen, garage ombouwen tot leefruimte, bijgebouw, poolhouse of woonunit in de tuin, een dakkapel, een carport of terrasoverkapping, …

Meer informatie

Daken & Gevels

Daken & Gevels

Huizen zijn bedoeld om in te wonen, dus waarom niet de beste specialist in dakrenovatie en gevelrenovatie inhuren die er is? Voor al uw grote en kleine dakwerken kan u op ons rekenen: dak herstellingen, timmerwerken, isolatie, gevelbekleding, dakgoten, Velux dakramen, zolderrenovaties, …

Meer informatie

Bouwbedrijf in Massenhoven gezocht?

Bouwbedrijf Savi Construct staat altijd voor u klaar om u te helpen met uw bouwwensen in regio Massenhoven. Ons team heeft voor elk project de benodigde kennis en expertise in huis! Wij hebben jarenlang ervaring, zodat wij een flexibele service kunnen bieden, gekoppeld aan eerlijke prijzen. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het vakmanschap op de bouwplaats.

Bouwbedrijf Massenhoven

Ons bouwbedrijf heeft een centrale ligging in het Antwerpse en is dus perfect gelegen om vlot overal tot bij u in regio Massenhoven te geraken.

Onze aanpak

Kwaliteit is de rode leidraad in onze firma. Dit staat steeds voorop en we kijken altijd met een kritisch ook naar de afwerking. De details in afwerking maken een wereld van verschil en daarbij is geen enkel renovatieproject of klus te min, groot of klein voor ons.

U kan ons inschakelen voor specifieke bouwklussen zoals pleisterwerken, gyprocwerken, plaatsen vloeren, … tot het verbouwen en afwerken van volledige woningen. Alle stress die u bij grote verbouwingswerken komt zien, nemen we graag van u over. Door onze ervaring en deskundigheid weten we elk project tot een goed einde te brengen en daarmee ontzorgen we van alle stress.

We houden uiteraard altijd rekening met uw budget. Op basis daarvan gaan we eerlijk adviseren over de mogelijkheden in materialen en afwerking. Een woord is een woord en goede afspraken maken goede vrienden.

 

Utiliteitsbouw in Massenhoven

Savi Construct is een bouw- en renovatiebedrijf dat gespecialiseerd is naast de particulierenmarkt ook gespecialiseerd in de bouw van winkels, kantoorpanden en meer. Ze hebben jarenlange ervaring, waardoor ze deskundig advies kunnen geven voor elk project dat u wilt laten doen, van uw winkel- of kantoorruimte tot het renoveren van kerken!

Wij vinden het erg belangrijk om korte communicatielijnen te hebben binnen onze organisatie, zodat we er zeker van kunnen zijn dat alles wat is afgesproken ook wordt uitgevoerd met precisie en tijdige oplevering zoals beloofd! Als u op zoek bent naar het bouwen van een kantoor of bedrijfspand in de buurt van Massenhoven, dan bent u bij ons op het juiste adres; Het team hier heeft uitstekende relaties in heel Massenhoven, wat betekent dat ze alles snel voor elkaar krijgen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Bouwbedrijf Savi Construct
Bouwbedrijf Savi Construct

Sterk in vakmanschap!

Kom naar het enige bedrijf dat u al deze fantastische voordelen kan bieden! Kies voor bouwonderneming Savi Construct vanwege hun vakmanschap in de bouw, brede expertise en duidelijke afspraken. U wordt bediend door een eerlijk team van vakmensen die integer met elkaar samenwerken – neem vandaag nog contact met ons op.

Vakmanschap met jaren ervaring
Brede kennis en expertise
Betrouwbaarheid en zekerheid
Duidelijke afspraken
Eerlijke prijzen
Allround bouwfirma

Premies

De overheid biedt momenteel veel verschillende financieringsmogelijkheden voor structurele werkzaamheden en energieesparende werken. Een van deze subsidies, die kan worden verkregen via de website van uw gemeente of provincie en kan worden aangevraagd onmiddellijk na het begin van het nieuwe jaar (maar voordat het afloopt) zal helpen bij het dekken van sommige kosten.

Voor meer informatie kijk op www.premiezoeker.be.

Particulieren & bedrijven

Bij Savi Construct bouwen we nieuwe gebouwen en renoveren we voor particulieren en bedrijven zodat ondernemers hun bedrijf kunnen starten met de juiste faciliteiten om te groeien!

Afwerking met kwaliteit

Ook de afwerkingsmogelijkheden zijn divers. Dit maakt de keuze er natuurlijk niet eenvoudiger op, want elke optie heeft unieke eigenschappen die in overweging moeten worden genomen bij het bouwen.

Professionele vakmensen

Wij bieden een volledig scala aan bouwdiensten, van ontwerp tot installatie. We werken met experts in hun vakgebied en we stellen uw behoeften altijd voorop!

Specialist in renoveren

Wij zijn een bouwonderneming dat gespecialiseerd is in renovatie en verbouw van woningen. Dit doen wij door onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, want wij willen dat zij tevreden zijn over elk project!

[/db_pb_gallery]

Wat onze klanten zeggen

Dirk De Paepe

Verbouwinswerken

Voor aanvang werd duidelijk vermeld wat en hoe ze de renovatie gingen aanpakken. Alles verliep vlot en het werk was perfect uitegevoerd, volgens afspraak en budget. Nadien werd alles proper achtergelaten.

review

[/db_pb_team_member]

Yannick Van Winckel

Woninguitbreiding

Vriendelijk team dat kennis van zaken heeft en anticipeert op problemen die zich mogelijks zouden kunnen voordoen. Heel fijn om beroep te kunnen doen op een betrouwbare aannemer!

review

[/db_pb_team_member]

Toon Van Roosbeek

Renovatie dak

Zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Duidelijke afspraken van in het begin waardoor je niet voor verassingen en extra kosten komt te staan. Aangename mensen om mee samen te werken.

review

[/db_pb_team_member]
× Hoe kan ik je helpen?