Gevelrenovatie & dakrenovatie Aartselaar

Gevelrenovatie & dakrenovatie Aartselaar

Een gevelrenovatie en/of dakrenovatie laten uitvoeren is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw huis in Aartselaar energiezuinig en duurzaam wordt. Een gevel- en dakrenovatie maakt het niet alleen aangenamer, maar u zult ook gemakkelijker geld kunnen besparen op onderhoudskosten! Reken op Savi Construct voor een betaalbare en professionele gevelrenovatie en dakrenovatie in regio Aartselaar.

Een nieuw dak of gevelbekleding betekent niet alleen een betere bescherming tegen de elementen voor alle leden van uw gezin, maar er zijn ook andere factoren in het spel, zoals een grotere duurzaamheid die zal helpen bij het bereiken van de klimaatdoelstellingen het land. Hierdoor kan u bovendien genieten van extra premies.

Waarom kiezen voor een gevel- en dakrenovatie via Savi Construct?

Vakmanschap met jaren ervaring
Brede kennis en expertise
Betrouwbaarheid en zekerheid
Duidelijke afspraken
Allround bouwbedrijf

 

Gevelrenovatie Aartselaar:
Wij isoleren en plaatsen alle soorten gevelbekleding:

 • Crepi (gevelbepleistering)
 • Houten gevelbekleding
 • Metalen gevelbekleding
 • Spuitkurk
 • Gevel kaleien
 • Gevel schilderen
 • Sidings
 • Steenstrips
 • Leien
 • Bakstenen

Subsidie voor dakrenovatie & gevelrenovatie in Aartselaar

De overheid biedt momenteel veel verschillende financieringsmogelijkheden voor dakrenovaties en gevelrenovaties in Aartselaar. Een van deze subsidies, die kan worden verkregen via de website van uw gemeente of provincie en kan worden aangevraagd onmiddellijk na het begin van het nieuwe jaar (maar voordat het afloopt) zal helpen bij het dekken van sommige kosten voor het installeren van zonnepanelen op woningen – zolang het duurzame maatregelen zijn!

Voor meer informatie kijk op www.premiezoeker.be.

Kosten van een gevelrenovatie & dakrenovatie in Aartselaar?

De dakdekkers van Savi Construct staan klaar om u te helpen uw huis energiezuiniger en comfortabeler te maken! Of het nu gaat om een kleine reparatie of een uitgebreide dakrenovatie, ze komen met verschillende opties die aan elke behoefte zullen voldoen – allemaal tegen concurrerende prijzen ook! Contacteer ons vandaag nog.

Wij houden ons aan onze belofte en streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij komen vrijblijvend langs bij u in Aartselaar om samen uw gevel- en/of dakrenovatie te bespreken.

Persoonlijke aandacht

Een van de beste manieren om er zeker van te zijn dat u een goede prijs krijgt voor uw dakrenovatie of gevelrenovatie is door in zee te gaan met Savi Construct. Bij ons draait alles om persoonlijke service.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vakmanschap en hoge kwaliteit

  Of u nu een algemene dakreparatie of -installatie, nieuwe daken voor de buitenkant van uw huis nodig hebt of bestaande lekken moet repareren; ons team in Aartselaar heeft de vaardigheden die nodig zijn om het goed te doen. Met precisie tijdens de voorbereiding en uitvoering, evenals vakmanschap ter plaatse en begeleiding van een ervaren contactpersoon kunnen we zorgen voor hoge kwaliteit afgewerkte producten die lang zullen meegaan de komende jaren! Wij houden ons aan onze belofte en streven naar 100% klanttevredenheid.

  Gevelrenovatie Aartselaar

  Een gevelrenovatie bestaat eruit om de bestaande gevel in eerste instantie te isoleren. Dat doen we door de huidige gevelbekleding af te breken (mensen die kiezen voor een gevelrenovatie hebben doorgaans een gevel die in slechte staat is, of zijn mensen die hun woning willen isoleren om tegemoet te komen aan de energienormen).

  Na het afbreken van de huidige gevelbekleding en het isoleren van de gevel gaan we nieuwe gevelbekleding plaatsen. Dat kan uiteraard ook een combinatie gevelbekleding materialen zijn.

  Een gevelrenovatie kan ook anders

  Een andere, minder ingrijpende vorm van gevelrenovatie houdt in dat we de gevel gaan reinigen, voegen en impregneren (dat doen we trouwens soms ook bij minder ingrijpende dakrenovaties).

  Gevelreiniging:
  We hebben verschillende technieken om uw vuile gevel te reinigen. Het is belangrijk dat u de juiste kiest voor welk type en mate van vuil op elk individueel gebouw, ons team bij Savi Construct staat voor u klaar!

  Voegen:
  Het voegwerk in veel gebouwen wordt vaak vervangen vanwege de slechte kwaliteit. Zo’n 60 jaar geleden gebeurde dit veel minder vaak omdat de stenen niet zo duurzaam waren en er niet zoveel vraag naar was bij architecten die hun renovaties snel gedaan wilden hebben met weinig aandacht voor duurzaamheid of esthetiek; maar in de jaren 1990 ondergingen de meeste gebouwen uitgebreide renovaties.

  Uw gevel voegen is een geweldige manier om hem dat laatste beetje schoonheid en elegantie te geven. Dit proces omvat het verwijderen van versleten of verouderd materiaal van het oppervlak en vervolgens het vervangen van wat nodig is door nieuw materiaal! Het voegen word vaak gecombineerd met gevelreiniging en impregneren.

  Impregneren
  Het impregneren van uw gevel is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat deze gezond en sterk blijft. Er zijn verschillende redenen waarom u dit zou kunnen doen, bijvoorbeeld als er waterschade is of vuil zich op het oppervlak heeft opgehoopt, wat in latere jaren tot ernstiger problemen kan leiden als het te lang onbehandeld blijft!

  De gevel moet worden gereinigd voordat hij wordt geïmpregneerd. Dit kan worden gedaan door de buitenkant van een gebouw met stoom te reinigen en een middel aan te brengen dat het gebouw waterafstotend maakt als het droog is – dit proces wordt “impregneren” genoemd Wanneer dit gebeurt, zult u merken hoe beschermd uw pand echt aanvoelt tijdens zware regenbuien!

  Uw gevel en/dak laten renoveren?

  Gevelrenovaties en dakrenovaties zijn ongelooflijk populair in Aartselaar. De waardestijging van panden als gevolg van dit soort vakmanschap is ook te zien, en gerenoveerde gevels maken ze nog mooier dan voorheen!

  Met de juiste technieken kan uw gevel en dak er weer als nieuw uit komen te zien.

  Een mooi gezicht is altijd het beschermen waard en er is geen betere manier dan dit te doen door renovatiewerkzaamheden aan oude of jonge gebouwen uit te voeren!

  Intresse om te weten wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om Savi Construct te contacteren en wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek waarna u een offerte op maat ontvangt.

  Savi Construct

  Boekstraat 71, 2610 Wilrijk

  Bouwbedrijf Savi Contruct is uw allround aannemer. Wij doen alles van aanbouw tot renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden.

  Wat onze klanten zeggen

  Dirk De Paepe

  Verbouwinswerken

  Voor aanvang werd duidelijk vermeld wat en hoe ze de renovatie gingen aanpakken. Alles verliep vlot en het werk was perfect uitegevoerd, volgens afspraak en budget. Nadien werd alles proper achtergelaten.

  review

  [/db_pb_team_member]

  Yannick Van Winckel

  Woninguitbreiding

  Vriendelijk team dat kennis van zaken heeft en anticipeert op problemen die zich mogelijks zouden kunnen voordoen. Heel fijn om beroep te kunnen doen op een betrouwbare aannemer!

  review

  [/db_pb_team_member]

  Toon Van Roosbeek

  Renovatie dak

  Zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Duidelijke afspraken van in het begin waardoor je niet voor verassingen en extra kosten komt te staan. Aangename mensen om mee samen te werken.

  review

  [/db_pb_team_member]
  × Hoe kan ik je helpen?