Renovatiewerken Kapelle-op-den-Bos

Renovatiewerken Kapelle-op-den-Bos

Plant u renovatiewerken in Kapelle-op-den-Bos? Bij Bouwbedrijf Savi Construct zijn we specialist in renovaties, totaalrenovatie, aanbouw, dakwerken en gevelwerken in Kapelle-op-den-Bos.

Geen enkele verbouwing heeft geheimen voor ons. U kan ons inschakelen voor allerlei renovatiewerken in regio Kapelle-op-den-Bos, groot en klein, zoals gyprocwerken, pleisterwerken, schilderwerken, vloeren leggen, elektriciteit, sanitair, verwarming, …

De kosten van verschillende renovatiewerken variëren sterk, afhankelijk van de soort renovatiewerken, de gebruikte materialen en de gewenste afwerking. Als u bijvoorbeeld uw kamer zou willen verven, dan bepaald de kwaliteit van de verf de totale prijs. Wij luisteren naar uw wensen en uw budget en geven u op basis hiervan eerlijk advies omtrent de mogelijkheden en eventuele beperkingen. Daarna krijgt u een offerte op maat.

Bent u benieuwd hoeveel het zou kosten om uw renovatiewerken in Kapelle-op-den-Bos door ons te laten uitvoeren? Het enige wat we nodig hebben is wat basis informatie zoals wat voor type of grootte huis (in vierkante meters), aantal kamers etc., zodat onze aannemers nauwkeurige offertes kan uitbrengen op basis van hun ervaring op dit gebied. Uiteraard zal onze zaakvoerder graag eerst langskomen bij u in Kapelle-op-den-Bos voor een gratis plaatsbezoek.

Renovatiewerken Kapelle-op-den-Bos: Savi Construct

Renovatiewerken zijn vaak nodig om uw oudere woning in Kapelle-op-den-Bos aan te passen naar hedendaagse normen. Of om uw casco woning af te werken. Een renovatie kan betekenen dat een verouderde kamer wordt gerestaureerd of gemoderniseerd, terwijl andere keren het gewoon noodzakelijk is om slijtage op vloeren, zoals houten vloeren na verloop van tijd te vervangen. De keuken is ook altijd een ruimte die liefde nodig heeft. Van nieuwe kasten tot een volledige keukenuitbreiding kan je niet fout gaan met de renovatiewerken van deze ruimte!

Vakmanschap met jaren ervaring
Brede kennis en expertise
Betrouwbaarheid en zekerheid
Duidelijke afspraken
Eerlijke prijzen
Allround bouwbedrijf

Premies

De overheid biedt momenteel veel verschillende financieringsmogelijkheden voor renovatiewerken in Kapelle-op-den-Bos. Een van deze subsidies, die kan worden verkregen via de website van uw gemeente of provincie en kan worden aangevraagd onmiddellijk na het begin van het nieuwe jaar (maar voordat het afloopt) zal helpen bij het dekken van sommige kosten.

Voor meer informatie kijk op www.premiezoeker.be.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  De werkwijze van Savi Contruct

  Kwaliteit is de rode leidraad bij Savi Construct. Dit staat steeds voorop en we kijken altijd met een kritisch ook naar de afwerking. De details in afwerking maken een wereld van verschil en daarbij is geen enkel renovatieproject of klus in regio Kapelle-op-den-Bos te min, groot of klein voor ons.

  U kan ons inschakelen voor specifieke bouwklussen zoals pleisterwerken, gyprocwerken, plaatsen vloeren, … tot het verbouwen en afwerken van volledige woningen. Alle stress die u bij grote verbouwingswerken komt zien, nemen we graag van u over. Door onze ervaring en deskundigheid weten we elk project tot een goed einde te brengen en daarmee ontzorgen we van alle stress.

  We houden uiteraard altijd rekening met uw budget. Op basis daarvan gaan we eerlijk adviseren over de mogelijkheden in materialen en afwerking. Een woord is een woord en goede afspraken maken goede vrienden.

  Soorten klus- en renovatiewerken

  Renovatie kan verschillende dingen betekenen om aan uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het verven van de badkamer, het installeren van een nieuwe keuken of het verbeteren van de isolatie; al deze werkzaamheden vallen onder renovatie en wij hebben ze hier voor u op een rijtje gezet:

  Afbraakwerken
  Vloer- en tegelwerken
  Laminaat leggen
  Parket leggen
  Gyprocwerken
  Valse plafonds
  Pleisterwerken
  Binnendeuren
  Meubelen & kasten op maat
  Schilderwerken
  Afkasting
  Isoleren van vloeren, muren, zolders en daken

  Behangwerken
  Elektriciteitswerken
  Sanitair
  Verwarming
  Airco
  Ventilatie
  Warmtepompen
  Zonneboilers

  Renovatiewerken werkwijze

  Een van de belangrijkste beslissingen die u neemt bij het renoveren van uw huis is het inhuren van een aannemer. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van arbeidsverdeling tot budgettering en time management- wat betekent dat ze een immense impact hebben op hoe alles verloopt! Zorg ervoor dat degene die u kiest ervaring heeft in wat nodig is, en ook goede recensies heeft. Bij Savi Construct in Kapelle-op-den-Bos bent u aan het juiste adres voor al uw renovatie werkzaamheden. Bel ons vandaag nog of vul ons contactformulier in.

  Je moet altijd denken aan alles voordat u begint met uw grote renovatie. Maak gebruik van deze checklist om ervoor te zorgen dat u niets over het hoofd gezien:

  • Maak een schets van de gewenste renovatie.
  • Bepalen hoeveel geld beschikbaar is upfront, alsmede eventuele deadlines in verband met de afwerking van het werk tijdens droge weersomstandigheden.
  • Bij ingrijpende verandering overweeg een architect in de arm te nemen indien mogelijk, omdat hun diensten enorm zullen helpen bij het plannen van hoe alles eruit moet zien. Desgewenst kunnen wij ook een architect aanraden (uiteraard is dit enkel voor structurele wijzigingen noodzakelijk, bij vragen contacteer ons).

  Savi Construct

  Boekstraat 71, 2610 Wilrijk

  Bouwbedrijf Savi Contruct is uw allround aannemer. Wij doen alles van aanbouw tot renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden.

  Wat onze klanten zeggen

  Dirk De Paepe

  Verbouwinswerken

  Voor aanvang werd duidelijk vermeld wat en hoe ze de renovatie gingen aanpakken. Alles verliep vlot en het werk was perfect uitegevoerd, volgens afspraak en budget. Nadien werd alles proper achtergelaten.

  review

  [/db_pb_team_member]

  Yannick Van Winckel

  Woninguitbreiding

  Vriendelijk team dat kennis van zaken heeft en anticipeert op problemen die zich mogelijks zouden kunnen voordoen. Heel fijn om beroep te kunnen doen op een betrouwbare aannemer!

  review

  [/db_pb_team_member]

  Toon Van Roosbeek

  Renovatie dak

  Zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Duidelijke afspraken van in het begin waardoor je niet voor verassingen en extra kosten komt te staan. Aangename mensen om mee samen te werken.

  review

  [/db_pb_team_member]
  × Hoe kan ik je helpen?