Totaalrenovatie Edegem

Totaalrenovatie Edegem

Op zoek naar een aannemer voor een totaalrenovatie in Edegem? Dan zit u goed bij Bouwbedrijf Savi Construct in Edegem, wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties.

Bouwgrond in Edegem wordt steeds schaarser, zodat het kopen van een bestaand huis en het renoveren ervan vaak de enige optie is om betaalbaar en toch volgens de moderne normen te kunnen wonen. Als u de staat van uw huis in Edegem wilt verbeteren of volledig wilt renoveren – wat nodig kan zijn in sommige gevallen waar verwaarlozing aanzienlijke schade heeft veroorzaakt – is een totaalrenovatie vaak noodzkakelijk:

Woningrenovaties
Casco woningen afwerken
Keukenrenovaties
Traprenovaties
Badkamerrenovaties
Zolderrenovaties
Garage ombouwen
Garage bijbouwen
Aanbouw
Dakkapel integreren
Lichtkoepels integreren
Nieuwe ramen en deuren
Binnenafwerking (schilderen, gyproc plaatsen, plakwerk, elektriciteit, sanitair, isoleren, rolluiken plaatsen, …)
Dakwerken
Gevelwerken
Draagmuren verwijderen

Sommige renovatiewerken omvatten slechts bepaalde elementen, terwijl andere uitgebreider zullen zijn en veel verschillende veranderingen in uw huis of bedrijfspand zullen doorvoeren als onderdeel van het proces!

Totaalrenovatie Edegem: wat is de gemiddelde duur van een totaalrenovatie?

De gemiddelde tijd die nodig is om een huis in Edegem te renoveren is een jaar. Het proces begint met de planning en dan heb je je offertes voor alle belangrijke werkzaamheden. Hoe lang deze renovaties duren is meestal afhankelijk van tal van factoren, zoals wat voor soort of stijl huis u wilt binnen uw budget, de benodigdheden bij het opstarten kan ook niet over het hoofd worden gezien – al deze dingen zullen van invloed zijn.

Premies

De overheid biedt momenteel veel verschillende financieringsmogelijkheden voor totaalrenovatie in Edegem. Een van deze subsidies, die kan worden verkregen via de website van uw gemeente of provincie en kan worden aangevraagd onmiddellijk na het begin van het nieuwe jaar (maar voordat het afloopt) zal helpen bij het dekken van sommige kosten voor het installeren van zonnepanelen op woningen – zolang het duurzame maatregelen zijn!

Voor meer informatie kijk op www.premiezoeker.be.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Totaalrenovatie Edegem: alles in één keer of in fases?

  Renovaties kunnen duur zijn! Maar als u het geld hebt, bespaart u de meeste kosten door alles in één keer te renoveren. Bovendien gaat het veel sneller en hoeft u minder lang te wachten. De minder drastische veranderingen zullen minder renovaties vereisen en op lange termijn geld besparen. Een paar mensen denken misschien dat het voldoende is om een paar renovaties uit te voeren; maar ik raad het sterk af om grote werkzaamheden uit te stellen, omdat te veel kleine problemen grote problemen kunnen worden.

  Architect nodig bij een totaalrenovatie in Edegem?

  Als eerste stap na het kopen van een oud huis in Edegem, moet u beoordelen in welke staat het is en hoeveel werk er gedaan moet worden voordat er iets anders kan gebeuren. Als u bijvoorbeeld enkel een keukenrenovatie, zolderrenovatie of badkamerrenovatie wenst, heeft u vaak geen architect nodig maar volstaan een ervaren aannemer.

  Bij grote totaalrenovaties waarbij er ingrijpende verandingen nodig zijn, heeft u wel een architect nodig. Wij werken graag samen met uw architect, of wij kunnen u een architect aanraden waarmee wij samenwerken.

  Een architect die helpt met het opstellen van plannen voor uw nieuwe huis op basis van regelgeving voor renovaties of vervanging van bepaalde onderdelen.

  Totaalrenovatie van uw bedrijf of woning

  Renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen in Edegem is onze specialiteit! Wij bieden een breed scala aan renovatie diensten, van badkamers tot dakbedekking. Ons team werkt hard zodat elke klant zijn droomhuis of bedrijf door ons laat renoveren tegen een betaalbare prijs – zonder ook maar iets af te doen aan de kwaliteit van het werk. Onze jarenlange ervaring en vele specialisaties maken van ons een expert als het gaat om totaalrenovaties of het bouwen van een nieuwe woning vanaf nul, hoe groot het project ook mag zijn!

  Hoe gaan wij te werk?

  1. De kennismaking: Uw huis is een plek waar u moet wonen. Alles in uw huis vertelt het verhaal van wie u bent en wat uw leven de moeite waard maakt – van de ruimtes tot de gesprekken die u er voert of de verhalen die u rond het haardvuur vertelt. Maar mettertijd is dit gebouw minder plezierig geworden omdat iets niet meer goed voelt; misschien houdt uw verwarmingssysteem de temperatuur niet meer voldoende hoog tijdens die koude wintermaanden? Misschien voldoet de verlichting niet meer aan de moderne normen van vandaag. Wij maken graag kennis en bespreken samen uw wensen, zodat wij dit later kunnen omzetten in een concreet plan.

  2. Het voorstel: Wij werken samen om uw ideeën en wensen voor het project werkelijkheid te laten worden. Wij ontmoeten u ter plaatse in u woning te Edegem, bespreken wat er nodig is om het te realiseren – en gaan dan tot in de details, zodat er later geen verrassingen zijn wanneer het tijd is om te plannen!

  3. Totaalrenovatie: We beginnen met de uitvoering van alle gemaakte afspraken na goedkeuring, wat inhoudt dat we korte communicatielijnen tussen ons houden en dat we bijhouden hoe ver elk aspect van onze overeenkomst is gevorderd op elk gegeven moment door middel van constante updates.

  4. Oplevering werk: Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw tevredenheid gegarandeerd is.

  Savi Construct

  Boekstraat 71, 2610 Wilrijk

  Bouwbedrijf Savi Contruct is uw allround aannemer. Wij doen alles van aanbouw tot renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden.

  Wat onze klanten zeggen

  Dirk De Paepe

  Verbouwinswerken

  Voor aanvang werd duidelijk vermeld wat en hoe ze de renovatie gingen aanpakken. Alles verliep vlot en het werk was perfect uitegevoerd, volgens afspraak en budget. Nadien werd alles proper achtergelaten.

  review

  [/db_pb_team_member]

  Yannick Van Winckel

  Woninguitbreiding

  Vriendelijk team dat kennis van zaken heeft en anticipeert op problemen die zich mogelijks zouden kunnen voordoen. Heel fijn om beroep te kunnen doen op een betrouwbare aannemer!

  review

  [/db_pb_team_member]

  Toon Van Roosbeek

  Renovatie dak

  Zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Duidelijke afspraken van in het begin waardoor je niet voor verassingen en extra kosten komt te staan. Aangename mensen om mee samen te werken.

  review

  [/db_pb_team_member]
  × Hoe kan ik je helpen?